Måndag

Det känns som om det har blivit mest långa inlägg här den senaste tiden, trotts att jag försöker variera mig lite. Jag vet dock inte riktigt vad ni föredrar? Är det kanske innehållet som spelar roll?

Startar veckan med ett inlägg om ridningen. I dag blev det ett typiskt konditions pass. Mycket trav och galopp, lite tempoväxlingar och lätt sitts. Det märktes på Lady att det var länge sedan jag ridit ett pass som detta, trotts att hon orkade mycket bättre än vad hon brukar. Hon orkade mer och galopperade framför allt mycket rakare. Tidigare har hela hon varit som en banan åt höger trotts att jag galopperat på rakt spår. Jag avslutade med att försök få henne lite extra runt min inner skänken i både trav och galopp på volt.

I morgon blir det markarbete och studs igen om det inte har regnat hela natten förstås. Lite andra planer som jag har i veckan är att jag ska till stan både onsdag och fredag. På onsdag handlar det om hästar och på fredag delvis, men mer om att ha trevligt! Lady får vilodagar onsdag och torsdag. Jag gillar att lägga vila två dagar efter sig för att vilan är minst lika välbehövlig som träningen. Jag själv brukar träna lite extra de dagar Lady vilar för att jag själv ska kunna ta vilodagar när jag känner att jag behöver eller inte hinner med att träna (på cykeln). 

Jag har beställt hem lite grejer på nätet, det var länge sedan det hände sist. Förra gången fick jag nästan avbeställa paketet eftersom jag fick vänta fyra veckor....helt värdelöst, därför köper jag gärna saker i butik om det finns. Nu råkar det inte finnas ett större utbud av saker som man skulle kunna behöva när man verkligen behöver det. 

ska försöka lägga in lite kortare inspirationsinlägg om ni önskar det! 

  • 59 visningar

Gillar

Kommentarer