Måndag

Så här fina blev modell nr 2 av terränghindren vi byggt i helgen. Dessa är 1m höga och de med välvda tak mäter 90cm. Som sagt blir två hinder kvar hemma och två hamnar på klubbens terrängbana. Undrar om jag ens har någon häst som kan hoppa terränghinder här hemma?

I går var det påskmiddag hemma hos Emils föräldrar och i dag blir det söndagsstek hemma hos mina föräldrar. Jag har just piffat till mig och är klar för att ge mig av mot klinte.

I dag har stallet blivit lite extra fint eftersom ingen häst skulle motioneras. Det enda som är kvar att städa är sadelkammaren. Sedan har jag "söndags städat" här hemma. Jag tycker det är så behagligt med måndagar då allt är i sin ordning igen efter en hel veckas stök. Tvätt blir tvättad och vikt och disk blir diskad. I morgon öppnar jag på jobbet kl 6 och då är det mysigt att kliva upp i ett rent hem.

I veckan kommer jag mest ha fokus på Ares. Nästa tävling blir 3 års testet (om det blir av) så Lady kommer att gå lite lätt i slutet av denna vecka för att lämna plats åt Ares. Ares ska ridas några gånger och eventuellt löshoppa på fredag om planeringen går ihop! Det är två veckor kvar innan anmälningstiden går ut till 3års testet, så jag hinner fundera lite till.

  • 124 visningar

Gillar