Mål

Här kommer det efterlängtade inlägget om mina mål. Jag har ju passerat årets mål för länge sedan. Det jag hade att se fram emot var Tysklandsresan vilket var värt allt slit!!

På tävlingsbanan var målet att starta Lady 110 vilket jag gjorde helgen innan jag åkte till Tyskland. Man kan ju inte bara stanna upp efter att målen är nådda, jag måste ha något att blicka fram emot.

Mitt personliga mål, inte i år men dock i januari är att jag ska klara min utbildning. Det är där mitt fokus kommer att ligga den sista tiden på året. Jag vet inte om jag vågar ha siktet inställt på att ha jobb klart redan i januari när jag går ut. Jag får börja titta runt i november tänker jag mig!

Jag ska börja springa igen, jag måste bara vänja mina benhinnor med ansträngning. Tanken var att jag skulle börja direkt när jag kom hem ifrån Tyskland. Men i och med att jag har praktik så har det målet blivit uppskjutet en månad. 1 okt börjar jag försiktigt. Målet är att jag ska springa lite längre. Jag har maxat min tid på 3,5-5km (14-16 min).

Ladys mål är inte att gå upp en klass till i år. Vi ska mjukstarta med 1 m starter och sedan göra mer stadiga rundor i 110cm. Bättre än 8fel kan vi! Placering hoppas jag på.

Hon har känts fin de två gångerna som jag har hoppat henne sedan jag kom hem. 3månader utan hoppning har hon haft. Jag hoppas på att kunna göra en fastlandstävling i oktober och så är vi med de sista tre lagomgångarna i div 2 på Gotland.

  • 134 visningar

Gillar