Lyset tänt men ingen hemma

I dag slappade jag lite en timme efter jobbet. Tog en fika med Emil som hade med sig lite fikabröd hem. Små fixade lite hemma med sånt som måste göras.

Emil fixade lyset i sadelkammaren medan jag red lady. Han bytte från tre lysrör som har lyst riktigt bra. Till två andra lampor som har spotlights att rikta åt olika håll. Det blir inte så starkt lyse som innan, mer mys belysning. Känslan i det stora rummet blev något helt annat. Bilder kommer i morgon när jag har satt in den nya hyllan också.

Eftersom att jag inte är särskilt bra på att ge tips här, så kommer ett riktigt gott råd när det gäller att få saker gjorda hemma. Skaffa en riktigt bra kille som fixar allt!

Lady fick ett lättare pass i dag på gräs. Jobbar mycket med galoppen igen. Jag tycker att det är nyttigt att träna på gräs i bland. Oftast gör jag det inför tävlingar på gräs men också för att få större utrymme. Låter kanske som om jag sitter och rider på en liten volt varje dag....så är det ju inte. Tror nog att ni förstår vad jag menar. Att rida ut innebär ju ofta varierat underlag. Grusväg, skogsstig, åker och gräs. Men att rida ett pass bara på en gräsyta kan vara härligt ibland.

I morgon är det en senare dag på jobbet vilket inte gör mig något!

  • 118 visningar

Gillar