Löshoppning

I dag har det varit löshoppning på schemat för de yngre hästarna. Två hästar hoppade och va på ridbanan för första gången. Vi brukar låta dem hoppa tillsammans när det är allra första gången. Då har de lita draghjälp av varandra. Tror att de förstod vad vi förväntade oss att de skulle göra. På tisdag får de hoppa lite igen.

Rose hoppade fint och kliver på bra. Hon är baby bossen här kan man säga. Bestämmer över de andra i hagen och tror att hon är störst av alla. Synd att hon inte har sett sig själv i en spegel. Hur som helst älskar hon att arbeta.

I övrigt kommer Emil att åka till ön ikväll. Med sig hem kommer han att ha foder. Foderkammaren ekar ganska tom just nu. Vi har ju fördelen att Emils föräldrar har egen havre som vi fodrar våra hästar med. Vi har bidragit med en kross så att fodret kan krossas.

Själv har jag haft lite ”slapptid” och betalt en hel hög med räkningar. Vet inte hur högen kunde växa sig så stor just nu.

Senare ska jag städa, tvätta och röja upp lite i sadelkammaren. Det är päls över allt just nu. När solen ändå är framme så går det ju att torka alla saker utomhus.

  • 104 visningar

Gillar

Kommentarer