Lördags godis

I går öppnade jag på jobbet och var ledig på eftermiddagen. Red ett markarbetes pass på lady och hon kändes toppen fin. Har jobbat en hel del med studs och trav hoppning. Hoppas på att kunna stärka henne och att få henne lite mer kvick i avsprånget. Cyklade sedan en timme samtidigt som jag kollade lite hoppning på svt play i efterhand. Gjorde mig sedan i ordning för en kväll i stan tillsammans med Emil. Vi kollade hästskor på utställning och åt middag på Bad wolf en restaurang som jag aldrig varit på tidigare. Det var jätte gott. Vi var hemma väldigt sent.

I dag blev det sovmorgon och en sen frukost. Sedan red jag Lady på en ny harvad ridbana, det är som att ta första åket på macheter i skidbacken. I dag blev det dressyr arbete. Jobbar fortfarande på ställningen och att få ner tempot. Jag jobbade över lite bommar, vilket Lady gjorde super fint. Jag jobbar även med att sätta lite mer press i galoppen och att ha henne mer på mina hjälper. Rakriktning och med lika mycket stöd på båda tyglarna. Lady kan lätt hänga sig lite i vänstersidan och jag måste försöka att inte fastna i det när det händer. Jag kommer jobba vidare med samma arbete i morgon förmiddag. Nyttigt att träna lite i dressyrsadeln!

Mina hästar brukar alltid få en godisbit efter att de har tränat, men i dag var godiset slut. Jag får nog samla in lite äpplen, äpple säsongen ska väl börja snart?

​Nu ska jag kolla hästar på TV och vika tvätt!

  • 138 visningar

Gillar