Lördags fest

Nu ska jag iväg på 3x50 års fest i ridhuset. Så jag har just piffat till mig och väntar på att Emil ska göra sig klar. Lyssnar lite på Kent under tiden.

I dag har jag ridit igenom dressyrprogrammet en sista gång innan morgondagens start. Det känns inte riktigt som det brukar, därför tänker jag att det som jag vill lyckas med är att jag själv kommer till bra ridning i morgon. Jag startar i Visby på sillikaten kl 10.45 i morgon så jag tänker att det inte ska bli allt för sent i kväll.

Jag har packat allt och putsat upp utrustningen så att den ser ren ut på dressyrbanan. Jag tänkte att jag skulle sy Ladys knoppar i morgon, men eftersom jag har lyckats tappa bort mitt sy kitt så får det bli andra. En orange burk med en grön kudde på, hur lyckas jag slarva bort något så synligt....? Så det får bli vanliga knoppar i morgon. Jag gör dem alltid lite större till dressyren än till hoppningen. Därför tänkte jag att det hade varit fint att sy dem. Hoppas på att Emil kan ta lite film och bilder på mig i morgon!

Nej nu ska jag på party!!

  • 159 visningar

Gillar