Lördagens bilder

Började helgen i stallet och att rida två hästar. Jag jobbade dem med samma övning men på olika nivå. Merlot har precis lärt sig att vänta på mig och inte rusa igenom galoppbommar och studs. Dessutom är hon riktigt duktig på att byta galopp när jag ber henne om det. Hon har vilat några dagar denna vecka och känns nu pigg och glad igen. Lady känns lite seg i kroppen så här när de fäller och sätter sommarpäls. Men jag gonar på den långsamma galoppen och studs. Korta styrkepass.

Efter lunch samlade jag pinnar och nedblåsta grenar i hela trädgården. Jag krattade även grusgångarna i solskenet. Det blev mer än två stora skottkärror och jag fick syn på att de små påskliljorna har börjat slå ut. Jag har satt lite lökar runt en Sten vi har mitt i trädgården.

Jag har aldrig haft något påskris och ingen dekoration till påsk. Men jag blev lite sugen när barnen samlade ris på jobbet och dekorerade så fint. Jag tänkte mig det första borde bli det största. Ska det va så ska det va!! Eller?

Det tar mer plats än vad julgranen brukar göra 😂

Nu vilar jag i soffan efter ett joggpass i skogen. Har börjat trappa upp träningen lite smått. Inte tempo men längden. Grillen är tänd och ugnen är igång. Lördagsmiddagen förbereds!!

  • 50 visningar

Gillar