Lördag

I dag har jag hunnit med många saker. Vi stack iväg tidigt i morse och julhandlade mat och annat behövligt inför jul. Tog en baguette i stan innan vi åkte hem. Jag slog in mina två sista julklappar och pressade in allt i kylskåpet som vi handlat i matväg.

I eftermiddag fixade jag stallet och red fyra hästar. Lady skrittade jag fram länge på grusvägen innan jag red lite lätt lösgörande arbete i alla gångarter. Lite stelhet efter vilan är det ändå. Kandido red jag travbommar och lösgörande arbete. Jag tränar på min sitts lite och rider utan stigbyglar en hel del på alla hästar (inte unghästarna så klart) just nu. Rose känns mer och mer på gång. Emil longerade mig. Hon har tagit sig bra i hullet och börjar se lite rundare ut i kroppen. Kazaro rider jag själv i skritt och trav nu. Vi börjar som vi alltid gör med att Emil longerar mig lite. Sedan släpper han och jag rider vidare.

Jag han tvätta av en del utrustning i kväll. Allt blir ju så skitigt i detta blöta väder. Emil har även fått igång den gamla tvättmaskinen som står i stallet (på bilden). Den verkar fungera, så nu ska vi bara dra om lite slangar och rör så att den går att använda precis när man vill. Vi ville bara försäkra oss om att den fungerade först, innan vi börjar rodda i resten.

  • 94 visningar

Gillar