Lördag

Vädret va inte direkt på topp i dag. Det var isigt halt i skogen när vi motionerade hästarna en lättare runda på skogsvägarna. Vi fick skritta vissa partier eftersom det var halt. Kandido råkade tappade sin ryttare en gång.

Vi for sedan till stan för att handla lite mat och Emeline skulle låna en bok på biblioteket. Det regnade små små droppar på den kalla isiga marken. Vi gick i några butiker och det var proppat med bilar på alla parkeringar. 

När jag kom hem så slog det mig att jag skulle handla nummer till boxarna. typiskt, det får bli en annan gång. Jag tänkte också fixa listerna i sadelkammaren i helgen, men fick syn på att vi måste dra om all el om det ska upp lister. Det får bli en helg då Emil har lite mer tid över. Meningen är att vi ska ha mörk taklist och mörk golvsockel. Jag har en ide med golvet också men jag måste höra med någon som är lite mer kunnig inom området. Jag planerar att göra golvet i sommar när det är lite varmare. 

I kväll bakades det bröd och pizza i vedspisen.🍞 Dagens bröd blev frallor med torkad aprikos och tranbär. Det får bli frukost i morgon. I dag blev julen ut städad, i morgon ska stallet städas och utrustning putsas. Julen kommer åter i slutet av 2019.

  • 82 visningar

Gillar