Lördag

Sovmorgon (försov mig) och KM i hoppning. Jisses vad många starter det var i årets KM mot vad det brukar vara andra år. Jag avslutade säsongen med den dåsigaste rundan på hela året (16fel). När ska man lära sig att rida klokt? Jag har en hel del att jobba på i vinter och det får mig att bli lite mer motiverad till träning. Det har varit lite si och så med motivationen den senaste tiden. 

Jag ska lägga upp ett träningsupplägg när det känns spikat och klart här om ni är intresserade av det? Kanske känns lite som vad ska ni med den till? eller är det spännande att se hur andra tränar? Själv tycker jag det är intressant att titta på hur andra lägger upp sin träning. Jag hämtar min inspiration främst från dressyrryttare när det gäller upplägg av längre träningsperioder, men brukar byta ut vissa pass mot mer hopp/markarbete. 

Jag red mycket dressyr ett tag, jag både tränade och tävlade och kände att jag utvecklades som (dressyr) ryttare. Vintertid är det otroligt bra att kunna rida för en dressyrtränare tycker jag. Jag har börjat fundera på om jag kanske ska börja igen.....lagom till jul uppehållet :) Det får ju bli när träningarna börjar igen förståss. När träningsterminen börjar i klubben, ska jag nog anmäla mig till hoppträningar. Under vintern kommer det bara handla om styrka och låga bommar och block. 


  • 74 visningar

Gillar