Lördag

Så han det bli lördag och snart söndag!! Jag har pluggat i dag fast det är helg, i bland måste man bara tulla lite på helg gränsen. Jag försöker hålla mig till att inte plugga på helgen.

Ridningen består just nu endast av att rida Kovo de gånger jag rider honom och inte Emil gör det. Jag tycker att det har känts skapligt både ridningen i går och i dag. Det är så varmt ute bara. Man vet ju inte vad man ska ta på sig när man tränar. Både Kovo och jag har varit blöta av svett när vi avslutat ridpassen.

Ska försöka ha en lugn lördag kväll även fast Emil har jobbat båda i dag och i kväll. Förhoppningsvis kommer han snart hem så att vi kan ha en myskväll med lite god mat. Jag har gjort eld, tänt lite ljus och gjort dipp till chipsen. Det är så våra helger brukar se ut ofta när vi kommer hem efter långa dagar med häst och häst och lite till. I morse fick vi tillexempel ett sms av Emils mamma där det stod att staketet till en av hagarna var trasigt och att en häst varit på rymmen under natten.

Vi var även i sanda på eftermiddagen och gratulerade pappa på fars dag en dag för tidigt. Vi hinner inte åka dit i morgon så det var lika bra att göra det i dag. Vi hade med oss lite goda kakor och fikade.

  • 56 visningar

Gillar