Lördag

Ja det han ju bli lördag igen!!

Jag satte upp ett litet hinder i dag och trimmade Othello lite på det. Han är verkligen på hugget och hoppsugen, synd bara att det börjar bli lite för hårt för att rida på gårdsplanen. Man kan inte hoppa så jättemycket. Bara småhoppa lite försiktigt. Men han kändes bra och jag red inte så långt pass i dag som jag brukar. Det syns på honom att han har satt lite nya fina muskler lite här och där. Snart går det att ut och galoppera en massa på vallen. Allt vatten ska bara försvinna först så att jag inte rider sönder något;)

I morgon har klubben Årsmöte och jag hoppas för guds skull att jag har kommit ihåg att fixa allt som skulle fixas! Annars är det skäms på mig!!

Jag hoppas på att jag kan rida i morgon igen, för att kunna fortsätta trimma. Jag har fått väldans fart på min ridning igen den sista tiden! det kanske inte är så omöjligt att tävla i mars/ april! Naenae.... jag vet inte om jag är sugen att åka och tävla i mars, men det finns ju en tom plats till Othello i den ena transporten. Emil ska hoppa tre hästar första tävlingen är hans plan.

Jag har siktet inställt på Cm hoppning i klubben på sportlovet. Länge sedan jag var med på en cm hoppning. Jag har anmält mig till 80 cm två gånger men jag vet inte om vi kanske hoppar 90 om det känns bra. Det är ju bara det att vi har inte hoppat på länge och det vore bra att bara mjukstarta lite på 80cm.

  • 36 visningar

Gillar