Lördag

​Ha i dag har det varit en jätte härlig lördag. Jag har bara gjort det jag ska göra och inget mer. Jag har mockat stallet, ridit tre hästar lite lätt. Ares och Kazpian hemma på gården och Lady i skogen. Lady är sjukt pigg för tillfället, hon har ju samlat energi i fyra veckor. Det känns inte alltid bra att rida ut eftersom vi måste rida längs 80 vägen en ganska lång bit. Lady är ju snäll men det kan hända vad som helst. 

När alla hästarna var inne tog jag mig i kragen och cyklade framför TV:n med julbak i en timme. Cykeln har vilat sedan jag blev super förkyld, men nu finns det inget att skylla på. Ärligt talat har jag inte särskilt svårt för att hamna där. Den står alltid i vägen framför TV:n så jag ser den varje gång jag tänker sätta mig där. Sanningen är att man får riktigt bra flås efter att ha använt den mycket! 

Nu har jag landat i soffan med lite lakritskola och kom just på att jag har glömt att dela ut kraftfoder till hästarna, de fick komma in extra super tidigt i dag. Jag fick ringa till Emil och be honom att göra det. De brukar inte få kraftfoder direkt när de kommer in eftersom de gärna kastar sig över det. 

  • 168 visningar

Gillar