Lördag

I dag vaknade jag så klart riktigt tidigt, trotts att jag kunde ha sovit så länge jag ville. Jag känna mig i alla fall super pigg. Emil var lika pigg han så vi satte igång med stallet direkt. Verkade en fölunge (Emil gjorde det så klart, jag höll bara). Sedan hämtade vi hem fyra unghästar från betet med Emelines hjälp. De fick nya hagar hemma på gården och fölungarna fick komma ut. Skönt att ha det gjort, inte lika skönt för Emil som får kämpa med att hålla en av vildingarna nu varje morgon ett tag framöver.

Ares gillade att bli ompysslad igen och även Rose verkade gilla det. Stallet blev ordentligt rengjort och sanerat efter att fölungarna har bott inne ett tag. Jag putsade upp Emils träns och provade ut ett nytt till Candido. Jag putsade även upp alla sadelgjordar. Det värsta jag vet är skitiga sadelgjordar. Jag fick även Ladys man trimmad. Så skönt att fixa lite detaljer. Allt blir så mycket roligare när man har fina saker i ordning och inte fina saker helt nedgångna av skit.

​I morgon åker vi till ridhuset på förmiddagen. Det låter kanske som allt är i tipp topp här, men så är det så klart inte. Man väljer ju så klart vad det är som dyker upp på sin sida. Lite lort i hörnen finns det alltid och jag håller inte alltid ordning, i bland kan jag bara lämna allt som det är och traska vidare. 

  • 134 visningar

Gillar