Lördag

I dag har jag och Emil gjort hage. Det gav mig en riktig bränna kan man säga. Jag fixade stallet och fettade sadel. Dressyrsadeln som jag köpte behöver lite omvårdnad, den var ganska torr. Har ridit i den två dagar nu och jag känner i ljumskarna att jag är lite ovan.

Har cyklat 1 timme på motionscykeln samtidigt som jag tittade på fälttävlan. Behöver lite motivations boost. Cyklar nästan varje dag nu (det är målet i alla fall). De dagar som jag har träning eller tävling cyklas det inte och har vi besök görs det så klart undantag.

I dag fyller mamma år och vi ska till henne i morgon för att gratulera, då är det ju även mors dag. Jag var även sugen på att åka en vända till stan innan. Jag har fortfarande inte varit på granngården sedan de började sammarbeta med Charlies häst och hund. Vi får se hur det blir med det!

Just nu rider Emil sina hästar och jag är hemma och fixar. Så här års önskar jag i bland att jag hade två hästar till att träna. Medan det på vintern räcker gott och väl som jag har det nu.

  • 142 visningar

Gillar