Loppis helg

Vi har haft en mysig helg med mycket som har blivit gjort. Vi började lördagen med att åka till Erikshjälpen för att se om vi kunde göra några fynd. Det är en secon hand butik i Växjö. Det va proppat med folk så att det knappt gick att röra sig. Jag hade hoppats på lite kläder, men hittade inga. Det blev två par panelgardiner istället. Allt som butiken fick in under dagen skänktes till världens barn.

Under tiden hade Emil och hans pappa grävt upp ett stort hål/dike till vattenrören som ska gå från spolspiltan och ut.

Camilla klippte gräset en sista gång för i år(tror jag). Det va nämligen -7 grader i morse och löven börjar lossa från träden. Det kan inte växa mer nu.

På kvällen hade vi en liten mini kräftskiva med både kräftor och grillad kyckling. Riktigt gott blev det! Jag uppskattar verkligen sena kvällar över en middag.

Söndagen började i stallet och efter lunch körde vi till nästa loppis i moheda. Här hittar ni en riktig loppis ostregard.se! Där letade jag frenetiskt efter en ny prydnadshäst till köksfönstret. Katterna har haft sönder den blåa porslinshästen som prydde fönstret så fint. Tyvärr fick jag nöja mig med en porslins padda 🐸och en söt liten apa 🐒som matchade varandra. Sedan hittade jag två krukor och en lampa som jag gillade också. Ni kan få se fynden på bild bär jag har packat upp allt.

Hindervagnen fick tak på sig i förmiddags, så nu behöver det inte regna och snöa på bommarna i vinter.

När camilla och per åkte hem kom Göran vår häst massör, för att kolla till tre hästar. Det va både positivt och välbehövligt. Nu kan vi fortsätta vinterns stärkande träning.

  • 152 visningar

Gillar