Lite som hänt i veckan

24: ledig. Jag och Alva strosar runt lite i Citti park och äter glass.

25: malin är på tävling med de yngre hästarna. Jag och Anna är kvar hemma och rider. Alice, Dennis och Qula rider jag. Dennis har jag inte ridit på förut så han var ny för mig.

26: jag gör iordning och rider fram alla Malins hästar på förmiddagen. Efitha, Amy och chico. Amy och chico får jag lite hjälp med innan malin rider. Sedan hoppar jag Qula lite med hjälp av malin. Dagens ord: se igenom volten.

På eftermiddagen kommer en ny tjej som ska rida Lusitano hästarna och laga mat. Hon är från Portugal och heter Cahlotta.

27: jag rider Belle på terrängbanan och får hjälp av malin. Det går framåt med min ridning tycker jag. Dagens ord: samla galoppen med sitsen.

28: ledig tillsammans med Alva. Jag försöker alltid göra någonting på mina lediga dagar. jag och Alva var i Hamburg. Det är alltid kul om man är två som är lediga dagar tillsammans.

Vi tog tåget (2timmar) och var i Hamburg över dagen. Vi kollade i massa butiker, på byggnader och åt på Pizza hut i en galleria som vi hittade! Det var trevligt att bara flyta runt lite. Tåget han vi precis med både dit och hem 😊. Vi var hemma kl 19.30 igen.

29: jag rider tre hästar på förmiddagen. Qula jobbade jag över en bomövning tillsammans med Rasmus som red Belle samtidigt. Belle och Qula är helsystrar och påminner mycket om varandra. Qula är dock liten, lite i Othellos storlek.

Hansi fick jobba samma övning när Rasmus red Alice. Jag har aldrig ridit Hansi förut. Han är bara fyra år men jag tror att det gick bra. Det kändes bra!

Sedan red jag fram Rasmus häst Dennis åt honom. Lite i alla gångarter. Han är en hopphäst och då är ju galoppen så klart den bästa gångarten! Jag har ridit honom en gång tidigare och det kändes riktigt bra.

På eftermiddagen skrittade jag ut Editha tillsammans med Cahlotta som red en av Lusitano hästarna. Sedan har det bara varit packning och fix till tävlingen torsdag-söndag. Malin kommer hem från en tävling med de yngre hästarna kl 23.30 i kväll och då ska vi hjälpas åt att packa om lastbilen tills i morgon.

30: I Luhmuhlen på tävling med malin. Hon rider tvåstjärnigt i morgon (dressyr). Vi åkte kl 11 och var framme ca kl 14. Malin har två hästar med sig! Detta är samma ställe som jag såg fyrstjärnigt på för två helger sedan!

  • 157 visningar

Gillar

Kommentarer