Lite om veckan

I dag har jag haft en hemma pluggar dag, vilket är allt vanligare nu(prov på fredag). Nästa vecka börjar jag en ny kurs vilket innebär att jag har praktik fram till sommaren. Det är givetvist både skönt och lite läskigt. Jag kommer att ha nära till mitt praktikställe och jag slipper att åka till stan varje vecka!

I morgon blir det mindre hemma plugg och mer häst. i kväll har jag även lite lektioner i ridhuset. Spännande hur olika barn tar sig an hästarna och lika spännande hur olika hästarna tar sig an barn. Det gäller ju givetvis inte bara barn utan även vuxna, men det är de allra minsta som inspirerar.

I slutet av veckan väntar jag på ett veterinärbesök, mer om det senare. Samt att Emil ska till fastlandet med en häst och tävla. Han åker till Eksjö på Torsdag och kommer hem på söndag. På söndag ska jag även tävla vilket jag halvt har glömt bort! Det är tävling på norra Gotland och en bra bit att åka. Jag hade först tänkt att jag inte skulle starta den tävlingen(eftersom det är lång bit att åka för att starta en klass) men eftersom jag tävlade så lite förra året och Emeline hade anmält sig så passar vi på att samåka.

  • 73 visningar

Gillar