Lite motion

I går motionerade jag alla hästarna. Kandido först ut med galopp jobb. Det va jobbigt tyckte hon. Det va inte många torra hårstrån på henne när vi va klara. Längtar till spolspiltan är klar!

Ares fick gå ett liknande konditionspass men i trav. Tyvärr ser hans sår värre ut som han har på benet. Jag får linda om det så att flugorna inte sätter sig där. Ska till apoteket i dag och handla lite bättre grejer att tvätta med. Emil har bra saker men de ligger i hans jobbar bil och är ganska ofta slut. Han kämpade väl även om han är den största latmasken här.

Killawarra har jag jobbat söndag måndag och tisdag i töm. Hon tycker att det är jobbigt men kämpar väl och lyssnar noga på vad det är jag vill. Hon ska gå liknande arbete i dag.

Lady longerade jag. Ville helt enkelt se hur hon rör sig. Jag ser henne inte från sidan så ofta och när man longerar märker man tydligt hur deras balans och egen bärighet är. Lady är som att trycka på en knapp och hon sträcker linan och går i ett jämt tempo. Lyssnar exakt vilken gångart hon ska ta, utom efter galoppen då travar hon gärna på länge. I dag ska jag rida ett lätt pass på henne.

  • 120 visningar

Gillar

Kommentarer