Lite lugnare dagar

Hästarna har lite lugnare dagar just nu. Jag själv har mycket att göra. I dag och i går stod det endast longering på schemat för Killawara, Ares och Kandido. Lady har en veckas semester. Ridbanan är riktigt bra när det har regnat några millimeter. Den har dammat så fruktansvärt mycket under hela sommaren. 

I kväll har vi varit utan ström en stund. Första gången det händer här. Så maten fick vänta tills snart.....

Jag har känt att jag haft ett behov av mycket sömn så jag har lagt mig riktigt tidigt nu de senaste kvällarna. Det är mysigt när man kan tända lite ljus och lampor i huset när det börjar mörkna och bara mysa ner sig under täcket. Det är skönt att vakna utvilad! Alldeles för skönt att ligga kvar i sängen....

Torsdag och fredag jobbar jag sent så det kommer att bli lättare jobb för hästarna hela veckan. I helgen har vi lite projekt som behöver genomföras. Vi har en ledig helg hemma (om det inte ändrar sig). Jag ska måla taket i sadelkammaren, staketet ska bli klart och en box ska påbörjas (om det hinns med).

Hästarna går just nu utanför köksfönstret och äter gräs som om de aldrig sett gräs innan. De bara vräker i sig, så det lär ta slut på några dagar. Gräset växer för övrigt snabbare än blixten just nu!

Uppdaterar senare i veckan!

  • 112 visningar

Gillar