Lite jul bilder

Lite tillverkning av pepparkakshus i fredags. Camilla gjorde även några märkliga God jul korvar som jag dekorerade lite som Donats. På julaftons morgon fixar jag och Emil alltid stallet och sedan brukar vi dricka varm choklad och äta skinksmörgås hos hans föräldrar.

Jag var första julklapps utdelare hemma hos min syster efter att vi hade ätit en massa silltårta och skinktårta. En av mina julklappar som jag fick av Emil var ett nytt skärp till ridbyxorna. Några av Emils och mina julklappar till mamma och pappa var en power bank och syrran fick en väska. Mest nöjd är jag nog med Emils julklapp. Han fick en skruvdragare!

Farfar och Stina var även med på kalaset. Till dem hade jag och Emil fixat en lykta.

Efter en förmiddag i Roma där syrran bor så åt vi av Emils föräldrars julbord och var med på deras julklapps utdelning. Jag som hade tänkta att inte skaffa en ny kaländer till 2018 fick en riktigt stilig kaländer av Emils syster, där jag och Lady syns på både fram och baksidan. Av Emils föräldrar fick vi en riktigt bra trädgårdsmöbel till varmare säsonger. Själva hade jag och Emil skaffat en lite spexig regnmätare till hans pappa och lite glittrande tomtar till hans mamma (lite av hennes jul dekoration på bilden, hon gillar allt juligt som lyser).

​Hoppas ni får några bra mellandagar!! Jag ska jobba i morgon och sedan har jag semester och tänkte ha det lite ledigt tills detta året tar slut

  • 176 visningar

Gillar