Lite i dag

I dag har jag inte ridit eftersom vi har strukturerat om lite bland hästarna i hagarna. Lady har bland annat fått en ny "kompis" som inte är någon vidare kompis. Lady verkar trivas med sällskap trotts allt. Ponnyn på gården har flyttat in i Ladys hage och står boxgranne med henne på nätterna. Ponnyn är 2 år och en liten bitch om man får kalla henne det? Det kan jag kanske.....jag vågar tro att det betyder att det kommer att bli en riktigt bra ponny av den ödlan. Det är bra med det där hårda temperamentet har jag märkt!!

Lady har inte haft någon att gå med sedan Othello vandrat vidare. Jag har märkt på henne att hon saknat att vara två. Trotts att hon inte gillar ponnyn så vidare värst mycket, verkar hon ändå tycka det är kul att ha någon att hänga med (jaga runt tillsammans med).

Jag har även skruvat ner lite trasiga slitna saker i stallet och skruvat upp sadelhängare så att alla våra sadlar kan hänga i sadelkammaren. Vi har fått ha två sadlar i sadelskåpet hela tiden eftersom att det har saknats hängare. Kanske skulle vi få plats med två hängare till, det har ju hänt att det har varit lite andra sadlar som också ska få plats....vi får se om det kanske bör struktureras om lite fram över!!

I morgon blir det både ridning och löshoppning. Lady ska trimmas på ridbanan lite lösgörande och studs. Ares ska löshoppa och snart börjar det bli dags att bestämma sig om det är värt att lägga ner 1200kr på unghäst testet. Det är inte frågan om arrangemanget är bra, frågan är om vi håller måttet på vad som ska presteras.

Jag klurar lite på att göra en ny film, vi får se om jag kanske hittar på något i morgon.

  • 0 visningar

Gillar