Lite från veckan

10: jag sov längre än jag brukar eftersom jag var trött pga. förkylningen.

Åkte med Anna till bilverkstaden med hennes bil. Jag körde henne hem igen. Sedan red jag tre hästar på förmiddagen. Jag hade fyra hästar från början, men Skadi red en häst för mig.

I dag hade jag lite problem med att få till bra ridning på en av hästarna, så i morgon ska malin hjälpa mig lite.

De andra skulle gå ut på kvällen eftersom Carlota åker i morgon. Men jag ska köra en häst till tävling i morgon och min förkylning känns inte bra än, så jag skjutsade bara dit dem. Anna och jag tog en glass på stranden sedan. Det var riktigt kallt.

11: klockan ringde 5 för morgonfodring. Såklart har en av hästarna kliat ut näst intill alla knoppar som den hade. My hade knoppat den, jag sydde knopparna på den hästen som jag knoppade.

Kl 06.30 åker vi mot Bahrendorf. Med tre hästar, två ska tävla (springferde A) och en ska bara med och träna.

Jag körde dit och hem, red fram en häst och skrittade av en annan. Hjälpte malin och Louise (Hiort af Ohrnäs) att hoppa fram.

Kom hem och packade ur trötta lagom till lunch. Vi klarade oss ifrån regn i alla fall. Jag red en häst på eftermiddagen och det vanliga pysslet i stallet. Dagens ord: inner skänkel-ytter tygel. Det viktigaste är att ha hästen framme för skänkeln inte tempot.

Jag behöver jobba På min vänster hand, den tippar hela tiden.

12: sov längre än jag tänkt!
Hoppade två hästar i dag. Alice var bäst. Hoppade en serie lite högre språng. Nala är yngre och hoppade lite lägre, hon är svår att rida men det ser nog bättre ut än det känns.

Dagens ord: tänk hela tiden "ett språng till".

Spekulanter har varit här och provridit två hästar på eftermiddagen. Det gjorde att vi fick kortare lunch.

Till kvällsmat blev det bönor, sedan en dusch och lägger mig tidigt!!

  • 148 visningar

Gillar