Lite

Har ni reflekterat över att jag har tagit bort min hedder? Jag tyckte att den såg lite gammal och tråkig ut. Den var ett år gammal nu och jag ska försöka klura på en ny variant....men jag tyckte att det kändes bra utan, så jag kör på det ett tag.

Veckorna rullar på utan att det egentligen händer något nytt. Ja det klart att det händer saker men jag vet inte om de är så jätte intressanta. Det jag tycker är mysigt med hösten är att man vet inte vad kommande dag har att bjuda på. Det brukar hända mycket under hösten som gör att den går alldeles för fort. Mitt liv går alldeles för fort i största allmänhet och jag har klurat lite på vad jag ska göra till nästa år för att dra ner på tempot. Det är inget som jag kan dela med mig av här ännu och än rullar det ju på som vanligt. Ni får så småningom veta vad som händer. jag hoppas bara att jag kan intala mig själv vad som är bäst.

Lite om dagen. Jag har varit uppe tidigt de senaste dagarna för att jag varit tidigt i skolan, vilket ger ett resultat av att man vaknar tidigt även när man är ledig. På förmiddagen fodrades hästar, staket fixades och jag kollade även till Cylin i Alva. Hon behövde rensas lite från kardborrar och hon ville inte att jag skulle åka hem igen. Ett ridpass på lady hanns med under förmiddagen. Hon kändes mjuk och fin. Under eftermiddagen tänkte Emil och jag göra ett spontanbesök vid mamma och pappa men de var inte hemma så vi åkte till Cia en stund. Vi skulle till Tofta för att verka ponnysar och mellanlandade lite på vägen dit. I eftermiddag har jag suttit med några timmars plugg. Ärligt talat så kändes det inte så bra. Jag måste hoppas på ett mirakel eller två.

  • 61 visningar

Gillar