Letar nytt att skriva

Jag har inte glömt bort bloggaren, jag vill bara inte skriva om samma saker hela tiden. Därför funderar jag kring nytt att skriva och i veckan har det inte varit så mycket nytt. Träningen, ridningen och jobbet rullar på som vanligt. Det är nästan det enda jag gör just nu känns det som.

Ikväll har vi haft lite fredags mys. Plockade ihop en påse med äpplen och morötter till hästarna också. Jag slutade tidigt och har därför hunnit med det ena och det andra. Tvätta i stallet och här hemma. Ridit och lös galopperat. Krattat spåret på ridbanan och sprungit en vända. Imorgon är det sovmorgon och full fart igen. Just nu är jag riktigt rid motiverad. Jag skulle kunna rida alla hästar varje dag. Men riktigt så går det ju inte till. Hästarna behöver också sina vilodagar för återhämtning precis som vi!

Idag har det varit regn, sol och gråmulet med variation. Att solen lyser gör det hela mer motiverande till att vara utomhus och göra olika saker. Även mindre roliga saker, typ som att mocka i vindskyddet och att fodra hagar. Tyvärr blir man inte helt överlycklig när några hästar får för sig att äta upp alla stolpar i sin hage. D�� är ALLA stolpar målade med trätjära sedan innan.

  • 39 visningar

Gillar

Kommentarer