Ledigt från bloggen

Jag tog fem dagar ledigt från bloggen och det gjorde jag dels för att mamma varit här och hälsat på. Vi har turistat på lite olika ställen.

Första dagen blev det promenad på teleborg kring slottet och fika i parken. Tyvärr va inte fiket något att rekommendera.

Vi besökte även en ruin och hälsade på en av Emils allra minsta kunder. En miniatyr häst runt 70cm. Tur att mamma va med och fotograferade hela tiden. Annars hade jag inte haft så mycket att bjuda på. Jag är usel på att fotografera det känns bara så fel. Jag måste öva helt enkelt.

Dag två ville mamma shoppa så då blev det en hel eftermiddag i många affärer. På Bror pherssons möbler hittades en present. Sedan handlade mamma en hel hög med blommor till min rabatt som jag håller på att bygga….. det kommer mer bilder så småningom på den!!

Mamma skulle handla en perkulator och några saker på Grand, så jag hängde med och provade bland annat en jacka som jag nästan ångrar att jag inte köpte.

Dag tre blev dag min tur att shoppa saker som jag saknade. Hästmat, salt och elektrolyter på granngården. Jord, fågelbad, solcellslampor och en flugsmällare på ÖoB. Sedan lite mat på Willys.

Dag fyra, idag tittade jag på OS hela förmiddagen eftersom det regnade och dessutom sändes dressyr. Mamma åkte hem och jag motionerade framför tvn. Har lovat att göra ett inlägg om min träning på semestern som kommer senare.

Vi har också fixat en del med planteringen mellan skurarna. Men det blir mer av det imorgon eller när det närmar sig uppehåll.

Imorgon är det tävling för både mig och Emil, så vi har förberett allt i kväll. Vi åker klockan nio så det blir inte en jätte tidig morgon. Nu laddar jag ryggmusklerna på spikmattan för tre dagars tävling.

Gillar