Ledig dag

Det har varit en härligt ledig dag i dag. Jag kunde inte somna i går så jag hämtade in katten som sällskap. Emil har inte varit hemma på några dagar. Så jag och katten hade sovmorgon i morse. Den bor ju i stallet men jag somnade lite lättare med sällskap.

Städade hela förmiddagen. Det brukar vara söndags göra, men jag ska tävla i morgon.

Emil kom hem mitt på dagen och vi käkade en riktigt bra omelett innan vi satte ihop hyllan till sadelkammaren. Vi ska måla taket innan den får flytta in, men vi var nyfikna på att se hur den såg ut. Jag tror att den kommer passa. Jag drar mig lite för att måla taket bara!!

Jag red lite tidigare i dag eftersom det var härliga vindar på eftermiddagen. Lady kändes fin och fick lite extra havre tills i morgon. Passet bestod av 10 min skritt hårt underlag sedan lätt trav och galoppjobb på gräs, eftersom tävlingen går på gräs i morgon. Sedan 10 min skritt hårt underlag.

Jag har packat och putsat lite utrustning, men eftersom jag inte behöver åka förrän kl 11.30 så hinner jag putsa och packa det sista i morgon. Lady ska även få ett bad i morgon. Det kan hon behöva!

Kyckling och sötpotatis på balkongen blev avslutet på denna lediga dag!

  • 88 visningar

Gillar