Ledig

Hej på er. Nu sitter jag i soffan och har vaknat till. jag har varit vaken sedan 9 i dag, men har inte fått så mycket gjort! Jag tänkte åka till stallet nu och få två hästar ridna och sedan kanske jag åker hem igen för att möta upp mamma och pappa som kommer med båten. De har åkt runt ön med sin båt och ska nog ta upp den här i Ronehamn i morgon tror jag.

Othello och Kimmozabe är det som ska ridas i dag. Jag hoppas verkligen att ridbanan har torkat i blåsten sedan allt regn som kom i gårkväll. Ska nog småhoppa lite med Kimmo och hoppa lite mer med Othello i så fall. Annars får jag tänka om och rida lite markarbete i stället.

I helgen som kommer är det tävling i suderbys. De har tydligen bytt tävlingsplats i propositionen fick jag reda på igår, så vi får se vart vi hamnar. Jag har anmält till 90 klassen och efteranmäler mig till 100 om det känns bra. Othello är ju så grön han har inte så mycket problem med hoppningen egentligen. Problemet är att han är ovan med tävlingar och allt som händer runt omkring!! Han är en känslig kille.

Nu åker jag till stallet!!

  • 43 visningar

Gillar