Ledig

Hahahah en dag till att göra allt oplanerat och sporadiskt ingenting!! Har varit iväg till Hanna och fikat mitt på dagen. Snackat en massa goja och nu vad blev det nu...... Hittar nog på något?

I kväll ska vi i väg och prova tai restaurangen på Hemse. Har inte provat den tidigare men många säger att den är kanonbra!!! Så vi får prova och se om det är något gott!!!

Har varit vid hästarna och kollat till dem. Meningen var ju att jag skulle börja rida Othello i morgon. Men nu åker Emil och jag till Stockholm i morgon lite oförberätt. Det kan vara skönt att komma iväg lite! Så jag börjar med Othello på fredag i stället. Hoppas på att han kan få en sko till på sig! Han går med en sko fram nu och har gjort det i två veckor!

Inget plugg för mig i dag. jag skickade in en tenta i går som jag hoppas på att slippa få komplettering på under sommaren!!!! En examinerande uppgift som ska förberedas på måndag och redovisas på tisdag så nu är det inte så mycket kvar av pluggandet, förhoppningsvis så klart!   

Just nu njuter jag lite, hade varit ett plus om det blev lite varmare!!

Emil

  • 58 visningar

Gillar