Lätthet

Jag reflekterar ofta över att det känns så lätt att rida när någon säger åt en vad man ska göra. Idag tränade jag för Olof Axelsson igen. Det blev spontant bestämt i onsdags. Eftersom alla tävlingar är inställda, så finns det hur mycket tid som helst för träning.

Jag tränade samlingen i galoppen, öppna och sluta. Det är det som jag har valt att fokusera på nu ett tag framåt. Olof pratar det språket så jag förstår. Många har försökt säga samma sak till mig, men det är först nu som jag förstår vad alla försökt att säga mig. Jag jobbar på mitt säte, magstöd och att inte följa med så djupt i galoppen. I dag gick det också upp för mig att jag måste rida in i skolorna med framåtläge (precis som i hoppningen).

Men varför är det så lätt att rida när någon säger åt en vad man ska göra? Och svårare när ingen står där? Detta är något som behöver jobbas på alltså!

Efter träningen blev det en blixt visit i Växjö. Dels för att jag fick migrän och dels för att man inte vill vistas bland folk i dessa annorlunda tider. Jag hade foder och liniment på min handelslista och Emil hade en motorlyft på sin lista. Systembolaget hade vi gemensamt 😬

Jag fick nästan panik inne på city gross när jag började må allt sämre. Skyndade på emil bland frallorna och sedan åkte vi hem. Låg hela eftermiddagen i sängen. Synd när vädret har varit så fint att alla hästar kunnat gå nakna. Får ta igen det imorgon!

  • 77 visningar

Gillar