Långa dagar

Nu har jag haft två långa dagar i början på denna vecka. Kom hem 23.45 efter hoppträningen i måndags, upp 05 och åka till jobbet i tisdags och kom hem 23.40 på kvällen efter möte med ridsport förbundet. Så i kväll tänkte jag ta kväll lite extra tidigt efter en lång dag på jobbet.

Jag har varit i väg och köpt lite mineraler till hästarna och hämtat displayen till min bil som var färdig lagad (har skickat den på renovering, den kom med posten). Efter att hästarna var intagna så åkte jag hem och kastade mig på soffan framför datorn. Jag ska fixa lite kvällsmat, ta en dusch och läsa hela resten av kvällen tänkte jag.

I morgon blir det en lite mer lagom dag i min smak hoppas jag!

Jag lovade ju en utvärdering av bettet som jag ridit med mer än två veckor nu. Jag fortsätter att rida på det ett tag till, jag har kommit fram till att jag får igenom mina förhållningar något bättre på det tvådelade bettet just med lady. Minus är att det är lite stort till henne och att det har löpande ringar. Det är lätt att nypa henne i mungiporna med de löpande ringarna. Dock har jag lyckats underlätta det genom att ha gummi ringar. Jag får henne lite mer på bettet och inte lika mycket bakom hand. Dock är marginalen liten och jag känner inte den enorma skillnaden som jag ändå hoppats lite på. Jag använder ofta vaselin i mungiporna innan jag tränsar för att vara rädd om mungiporna och jag försöka se till att de inte blir torra och fnasiga. 

  • 164 visningar

Gillar