Ladda upp för en ny vecka

I dag föll det lite små små snöflingor på oss när vi hjälptes åt att hoppa två hästar mitt på dagen. Emil hoppade först kandido. Jag hjälpte till att höja och sänka hinder från marken. Kandido ser hoppsugen ut men har sina idéer för sig. Hon ska hoppa på onsdag igen. Ares hade turbo fart i sig i dag. Emil hjälpte mig från marken. Jag hoppar inte så stora hinder med honom ännu. Det vi har fokus på är styrning och rytm. Att han kan svara framåt och tillbaka när jag ber honom om det. På lördag hoppar både kandido och Ares i Braås på deras pay & jump. Det blir en erfarenhet rikare både för hästarna och oss.

Jag tog en liten paus med lunch och inslagning av paket innan jag red de andra två unghästarna och lady. De sköter sig fint unghästarna. Lady försöker jag att vara lite tuffare mot i min ridning. Alla säger att det är det som krävs av mig just nu. Jag fick till några riktigt bra enkla byten och galopp skritt övergångar. Jag jobbar vidare med alla fyra hästar på samma vis i morgon. Jag slutar tidigt i morgon och hinner nog klämma in en klippning av halva kandido på kvällen. Hon är inte rolig att klippa. ✂️

I kväll har vi kollat världscup hoppning och bara slappat. Laddar helt enkelt upp inför en ny arbetsvecka som börjar tidigt som vanligt varje måndag.

  • 104 visningar

Gillar