Kvälls pyssel

Det är bra mycket mysigare med kvällar än med morgon tycker jag! Jag har ganska svårt att komma upp på morgonen. På kvällarna är jag lite mer på "ge" och jag kan i bland vara länge i stallet och pyssla. Mycket av kvällar i stallet har det inte blivit sedan jag började plugga, man tar ju "jobbet" med sig hem nästan.

Vet jag att jag måste upp tidigt av en anledning, så är det inte ett dugg svårt för mig att ta mig ur sängen. Men oftast finns det ingen anledning att gå upp tidigt. Jag trivs med att gå upp SI så där vid åtta nio tiden på morgonen! Alla som har hästar går väll upp tidigt någon gång? Men jag skippar det om jag inte har en fullbokad dag. Lika bra att vara ärlig med det 😁.

Att göra i morgon:

Fodra hästarna
Frukost
Plugga
Rida Lady
Tvätta bilen
Kvälls fodra
Möte i med tävlingskommittén

Har jag en dag på hemmaplan brukar jag också fixa stallet innan jag äter frukost. Kanske en dålig vana!? Men det känns som om jag kommer igång lite bättre på morgonen då. Annars kan det kännas som om jag somnar i frukost mackan. Blä.... Jag får samtidigt mycket gjort under förmiddagen. Jag är som mest effektiv just då. Men jag får inte mer gjort för att jag går upp tidigare. Rytmen jämnar liksom ut sig. Äh nog om detta!

  • 53 visningar

Gillar