Kvälls kvist

I dag har det hänt mycket!

Det började med att jag såg att Ares hade ett jätte fult sår på insidan av vänster skenben fram. Jag tog in honom och Emil fick hjälpa mig att tvätta ur såret. Emil höll upp benet och jag tvättade. Jag kunde få in nästan hela min tumme under en skin flik. Jag tror att han kan ha trampat på en pinne eller något som har skurit upp såret på honom. Jag sprayade lite antibiotika spray på såret och sedan fick han gå ut i hagen igen. Svullnaden sjunker så klart när det blir någon åkomma på benet, så det är jätte tjockt!!

Han är en så snäll och duktig kille. Han gjorde inte mycket motstånd utan lät oss göra rent ordentligt.

Stallet blev rengjort innan jag tog en solig ridtur i skogen på lady. Bara massa skritt och trav. Lagom en onsdag som denna.

När jag kom hem igen satte jag mig vid datorn och massa plugg direkt. En politik uppgift han bli ca halvfärdig och statistikuppgiften nästan klar, ska bara korrläsa någon gång till och se över den ordentligt innan den skickas in. Politik uppgiften skickas in nästa vecka. Intervjun ska in där och sedan är det ett spännande möte med folk från kommunen innan jag känner att jag kan skicka in den. Det är skönt att ha börjat på den i alla fall.

Nu är det bara kväll och ett steg närmare morgondagen!

Cylin har solat gravid magen hela dagen i solskenet!

  • 108 visningar

Gillar