Kvälls göra

Jag vill bara rida hela kvällarna. I går kom jag in kl 21 från stallet och hade ridit dressyrprogrammet på lady som jag ska tävla i helgen och trimmat Ares. Fick ett bra flyt i dressyrprogrammet med endast en miss att jobba på. Det är att det blir lätt galopp efter skritten istället för en övergång till trav. Kände mig ändå nöjd. Ares jobbade övergångar i skritt och trav på ridbanan. Han börjar komma till arbete mer och mer.

I dag hade jag tänkt rida mer än i går, men efter att ha hoppat lady i regnet var jag piss våt. Jag kände att de andra två kunde vänta till i morgon. Jag gick in och värmde mig och lagade till lite god lax istället. Lady kändes helt okej i hoppningen, inget problem med att det regnade i alla fall. Nyttigt att öva på det också. Jag har lite svårt att sätta den rätta galoppen i höger varv och hittar inte alltid rätt distans på långsidorna. Många språng blev super och det som va svårt gjorde vi om till det rätta.

I morgon ska jag hoppa lite på Ares och kandido ska jag nog rida lite markarbete på. Ridbanan är super just nu. Efter att Emil harvade så har det regnat och den intar en fin konsistens då.

Jag har bara några dagar kvar innan semestern, så nu har jag börjat fundera på en lång lista med saker som jag ska göra när jag är ledig. Förhoppningsvis är inte sommaren över än. Bara sju grader i kväll gör en lite orolig över att sommarvärmen försvinner lagom till ledigheten. Ni kan få se listan när den börjar fyllas på.

  • 106 visningar

Gillar