Kvällen

Just nu häller jag i mig många koppar te varje dag, för att hålla mig lite varmare. Har alltid gillat te i påsar men har gått över till att gilla löst te nästan lika mycket.

Jag beställde ett paket från hööks för några dagar sedan. Det var snabbare leverans än jag är van vid från det företaget måste jag säga. I paketet fans sex stycken grimmor ett par långs strumpor och ett ludd till lady. Tyvärr var luddet för stort och jag skickade tillbaka det i dag för att byta till mindre storlek.

Luddet är tänkt att det ska sitta på ladys träns. När jag klipper henne brukar hon alltid få skav där knäppet till nosgrimman sitter.

I kväll blev det torsdags pannkakor. Onyttigaste på hela veckan, men gott.

Jag har fått dragit ner en hel del på hästarnas kraftfoder just nu. De har hur mycket energi som helst av att stå stilla mycket inne och att busa runt mycket i hagarna. Många halverar kraftfoder givan när hästarna har en vill dag. Det brukar inte jag göra, men just nu har de redan tillräckligt med energi så att det räcker och blir över. Kanske borde jag halvera min egen mat när jag bara sitter inne och värmer mig framför brasan 😉🐴

  • 424 visningar

Gillar