Kväll

Äntligen fredag, inte för att helgen kommer att vara fri....utan bara för att det är fredag.

Efter att jag och Marie hade en vanlig pluggdag (slutade ovanligt tidigt) hämtade jag min bil i Klinte. Sedan tog jag en kort lugn ridtur i mörkret på Lady. Mysigt med bara lite skritt jobb. Efter att alla hästar var intagna så var det dags för tredje dagen i skolan för de små herrarna. Kazpian kom på att han kunde rulla sig med sadeln i dag. Det förvånar mig inte eftersom han har en stor personlighet. Däremot tog han tränset som man ska i dag och jag behövde inte knäppa upp på sidan (en tumme upp för honom). Ares fick en stöt av staketet på vägen in och var allmänt skeptisk i kväll, men jag fick på honom allt och det var inget krångel. De är två mysiga hårbollar.

I morgon ska jag på konferens största delen av dagen och på söndag ska det bli plugg hela förmiddagen. Jag hade tänkt att jag skulle passa på att åka till stan efter konferensen, men nu fick det bli jag som kör dit (vi samåker några från kuben). Jag tänker att det börjar bli dags att köpa julklappar. Kanske att jag kan hitta någon på Hemse när jag åker hem igen......

I kväll blir det pizza mys i soffan framför tv:n för att försöka samla energi till resten av helgen. Jag ska korekturläsa 47 sidor tills på söndag kl 08, sedan ska det korrigeras det sista på examensarbetet innan det ska skickas in på måndag.

  • 0 visningar

Gillar