Kväll

Jag kom just hem efter en eftermiddag i stallet. Pluggandet har känts bra i dag men jag måste nog pressa in lite plugg i kväll trotts det. En tur i skogen på lady var skönt efter att ha suttit inne en hel dag. Lady själv är ju inte jätte avslappnad i skogen, men det går bättre och bättre. Det blåser ju jätte mycket här just nu, så man får passa på de höstdagar då det blåser lite mindre.

Taco pajen står i ugnen och jag satte mig just till rätta framför datorn. Tur att bloggen finns så att man kan skriva något annat än akademiska texter. Jag brukar titta in här när jag känner att det behövs en liten paus. Jag har lätt att få saker och ting gjorda ändå, så det är inte direkt så att arbetet blir lidande av att jag skriver lite här då och då. Jag vill inte avslöja för mycket men vårat arbete handlar om stress. Inte konstigt att man själv blir stressad?

I morgon är det en ny dag. Ett nytt kapitel som börjar. Jag har en känsla av att 2016-2017 har många nya kapitel att bjuda på i livet. Jag ska tillexempel skicka in min första jobbansökan denna vecka, som  jag just kom på att jag inte har börjat på ännu.......

  • 0 visningar

Gillar