Kväll

Det blev en eftermiddag med häst. Började med att laga staketet. Fölen har ätit längre och längre ut under staketet och det visade sig vara gammal tråd som inte ledde strömmen vidare. Sedan tog vi in hästarna tidigt eftersom jag ville hinna rida på Ares innan det blev mörkt. Jag skrittade honom på egen hand i dag. Han är snäll men man får inte glömma att han varit tre år i en månad!

Sedan longerade jag kandido som traskade på bra trots att konditionen inte är på topp! Avslutade med att tvätta svansen på henne. Det är många i stallet som behöver tvätta svansen, men Kandido fick bli först ut eftersom hela hennes svans (inte bara svansen) var ner bajsad. Jag tänkte tvätta Ladys svans på måndag innan träningen!

Vi avslutade med att åka till ridhuset med Lady och Kovo. Vi hoppade lite på en övning som vi tog med oss från clinicen med Rolf-Göran Bengtsson. Lady kändes verkligen fin och jag tror att det är sadel-padden som gör henne gott. Hon bjuder på mycket finare språng och bättre galopp. Vi var hemma lagom till Världs Cuppen. Jag vek tvätt och tittade på hoppning medan Emil lagade kvällsmat!!

  • 95 visningar

Gillar