Kroppen

I går kväll var jag i väg med Othello sent på kvällen. Han fick kolla igenom kroppen nu när det är dags att börja trimma igång hästarna i gen. Hans kropp var mycket finare än sist vi var där på besök. Men det fanns ändå lite att göra. Jag känner själv att jag behöver gå till naprapaten och bokade faktiskt just en tid till mig själv om någon vecka. ​Jag har en bra Naprapat på Hemse som jag brukar gå till. Ofta i samband med att jag har kollat igenom någon häst, för att vara lite säker på att inte jag påverkar hästens kropp allt för negativt med min egen kropp.

På bilden står Othello med ett magnettäcke på sig. Han gillar inte riktigt täcket, men älskar när Johanna håller på med honom. Jag behövde inte komma tillbaka på nytt besök om det inte kändes som att det skulle behövas, vilket kändes bra.

Det blev en sen kväll i går och en ofrivillig hemstudiedag i dag då alla föreläsningar från Uppsala blev inställda denna vecka pga. tekniska problem. Jag var dock uppe tidigt i dag ändå och gjorde klart stallet. Att gå upp tidigt har blivit en dålig vana som har hållit i sig ett tag nu. Kanske är det en bra vana men att sova länge på morgonen är ju inte helt fel, allrahelst när man är ledig.

I dag ska jag gå en promenad med Othello så att han får röra på kroppen och även jag för den delen. Att sitta stilla och plugga  ger inte så mycket motion. Jag ska rida honom lite lätt i morgon och i helgen, nästa vecka är jag igång och rider honom som vanligt är det planerat. Det regnar i dag vilket är synd, hade annars tänkt att jag skulle rida lite på Lady men hon får nog hänga med på en promenad tillsammans med Othello.  

  • 53 visningar

Gillar