Kommer sakta tillbaka igen

Bör kunna synas lite mer här nu framöver. Lite mer luft för onödigt skrivande, sådant som folk inte vill läsa men som kan vara skoj att läsa i framtiden för en själv om det inte intresserar någon annan.

Jag har haft en dag nästan helt utan hästar. Har varit på praktik och sedan pluggat hela eftermiddagen. Känns som omn jag inte kommit särskilt långt  trotts flera timmar framför text. Fodrade hästarna för att få en paus. Nu ska jag äta innan jag åker till Marie för en fredagkväll med plugg. Vi har ett stort praktikarbete som ska avslutas med en lång redovisning på torsdag förmiddag innan jag åker till fastlandet.  Jag har helgen och onsdag på mig att färdigställa detta. Känns just nu som en omöjlighet för att vara helt ärlig.

Skickade in papperen på Ares i dag. Hoppas att det kommer ett pass i år. 😄

Årets första julklapp är införskaffad. Senare än vanligt för att erkänna. Jag brukar börja så tidigt som möjligt för att slippa folk och allt stressande som blir närmare jul. Jag tror att jag kommer göra som förra året....inte gå i en enda butik. Köpa allt på nätet. Det är smidigt och trängselfritt. Jag tror att jag ska räkna på årets julklapps budget innan jag skaffar flera julklappar. Det kan ju hända att det drar iväg en massa pengar när man handlar på nätet!

  • 49 visningar

Gillar