Klappar

I går var det julfest på jobbet. jag åt en otroligt god vegetarisk kroppkaka gjord med rödbetor och svamp, lingon och vinteräpple. Mums.

Otroligt nog vaknade jag med mycket energi i morse. Jag red två hästar och gjorde stallet på förmiddagen. Jag red i sadeln som jag har hemma och provar. Den passar min rumpa riktigt bra. Både Ares och Kandido verkade tycka den var helt okej. Jag hoppade några språng.

På eftermiddagen drog jag iväg på julklappsspaning. Jag hittade två saker till mig själv, ett nytt pannband och en vinröd tröja. Jag var i några nya butiker som jag inte varit i tidigare.

Under kvällen slog jag in paket och åt vörtbröd. Julkänslan börjar infinna sig. Jag som bara skulle köpa några paket!

Jag passade även på att baka lite havreflarn på müsli som fanns i skafferiet. De blev bättre än vad jag förväntade mig. 🍪

Jag avslutade sedan kvällen med 3mil på cykeln. Jag har en strikt överenskommelse med mig själv nu när jag är pigg igen. 3mil om dagen fram till jul, det är inte omöjligt. Att lägga en timme om dagen på att träna kondition, de borde göra susen? Jag har haft en veckas uppehåll nu eftersom att jag har känt mig krasslig. Nu är energin tillbaka och halsontet över!

I morgon är det 2a advent 🕯🕯

  • 186 visningar

Gillar

Kommentarer