Kallt och varmt

Jag har haft några dagar med bra träning. Luften blir lättare när det är kallt. Vi har haft runt -10 och solsken i tre dagar!! På nätterna blir det ännu kallare. Jag sprang milen igår och benen kändes ännu bra i dag. Det är lite mer träningskläder som gäller nu. Vantarna brukar jag ta av mig när det blir varmt. I stallet tog jag på mig overallen som jag inte har använt på flera år.

Lady känns fin och jag har trappat upp till kortare pass i alla gångarter.

Jag har städat och tvättat hela dagen idag. Julgranen kastade jag ut och nu har jag en pizza på jäsning. Emil har eldat upp den stora högen med ris som vi har haft i en av hagarna. Så nu ser det lite mer städat ut och hästarna slipper tugga på det. Skönt att äntligen få lite gjort. Nu ser jag fram emot att gym/rummet kan få lite mera tid imorgon.

Tyvärr behövs det skaffas täcken igen....kandido har haft sönder sitt täcke. Det hade ändå för många år på nacken (ca 8år tror jag). Så nu fick hon ett täcke tillsvidare som hon själv har tuggat sönder. En halv kvadratmeter saknas på flanken, ibland får man smaka på sin egen medicin. 😂 synd bara att det blev kallt just nu!

  • 51 visningar

Gillar