Kallt

Så här vackert ser mitt fönster ut i kväll. Att bo vid havet på den sidan ön som vinden kommer ifrån, gör det lite kallare än vanligt just nu!

Jag sitter som klistrad framför brasan. Konstigt att jag fortfarande känner mig kall, jag som knappt har varit ute i dag. Det enda jag har gjort är att tagit in och ut hästar. Sedan har jag hållit mig inomhus. Att köra till jobbet i morse var en upplevelse i sig.

Så här års brukar jag få ont i ryggen, vet inte om det har med kylan att göra?. Det finns ingen ledig tid hos min naprapat på södra Gotland den närmaste tiden. Den närmaste tiden som jag kan ta mig till stan där han också har mottagning, innebär ca 23 mars.... fy vad långt fram. Jag måste nog ringa och höra om det stämmer att det inte finns några tider alls. Eller så får jag helt enkelt boka den 23 mars.

Jag tänkte att vi skulle ta oss till ridhuset i morgon, men det vet i tusan om det fortsätter så här! Då känns det säkrare att hålla sig ifrån ridningen. Kvällens aktiviteter fick avstyras. Ut med hästtransport i det här vädret, nej tack!

  • 408 visningar

Gillar

Kommentarer