Käka grus....

Jo jag har suttit framför datorn och pluggat största delen av dagen. Jag som hade tänkt mig en heldag i stallet. Storm..... Hästarna ville knappast ut i morse.

Tänkte jag skulle rida Lady när Emil red Kimmozabe här hemma men jag ångrade mig i sista stund. Jag fick typ simma ut i hagen efter lady och Othello gick mig i hälarna för att han bara ville in hela tiden. Frös häcken av mig hela vägen in..... Lady fick bara en borstning och ut i hagen igen. Det är inte kul att rida i blåst!!!!

Emil och jag tog med Othello och Kovo till ridhuset. Kovo busade till det och spelade upp Othello. Jag höll på att få käka grus. Othello brakade i väg i en massa skutt när jag skulle fatta höger galopp. Jag "skrek som en kärring" för att citera vad Emil sa. Det var bra nära att jag inte höll mig kvar. Det är inte lätt att sitta på en liten häst när den brallar. Jag brukar inte skrika heller, så jag blev rätt överrumplad över othellos tilltag.

Det var första gången jag red honom sedan i tisdags, så det är kanske inte så konstigt att det finns energi över till lite brallning...... Jag måste ta tag i att få honom i form till tävlingssäsongen! Vädret tar kål på energi och lust.

Jag får se till att boka in lite mer träning på kvällstid! Jag är inte säker på att jag hinner rida i morgon men på tisdag tänkte jag försöka komma i väg till ridhuset på dagen. Mina ridlektioner börjar i morgon. Jag kommer hålla träningar både måndagar och tisdagar fram till sommaren.

  • 60 visningar

Gillar