Julhetsen har börjat

Jag vaknade tidigt i dag och har fått en hel del gjort! För det första så körde vi allt bråte (innertaket) som har legat utslängt i en hög på gräsmattan till återvinningen. Skönt att bli av med det innan det blir massa snö. Sedan har jag krattat löv och rensat ogräs intill stallet. Jag har dragit ut på det länge, så nu va det dags. Jag passade på att fixa grusgången till huset också.

Jag har också varit en vända i Växjö. Det är knappt så att man vågar visa sig där. Förstår inte hur det kan vara så mycket folk över allt. Min vardag har inte förändrats jättemycket på grund av corona. Men jag drar mig ännu mer från att åka till köpcenter och affärer. Jag gillar inte att handla i vanliga fall! Den största förändringen är ju att tävlingskalendern är tom för tillfället! Annars så är det mesta som det brukar vara!

Jag har städat på övervåningen ikväll. Imorgon får jag fortsätta nere bland allt slipdamm. Jag ska ta tag i att fixa lite saker i stallet och göra lite småsaker i gymmet om jag hinner. Prio är att få upp hela staketet. Projekt är inte något som bara gör sig själva.

Fixade lite matlådor till Emil. Riktigt fina rotsaksbiffar med broccoli och grädde!

  • 68 visningar

Gillar

Kommentarer