Isabell har varit på besök

I går åkte Isabell med hem efter KMet. skriver om KMet lite senare:) de gick bra i alla fall. Isabell sov över här och i dag har vi haft en massa saker för oss. vi började med att ha lite sovmorgon, släppte ut hästarna och mockade. sedan klippte vi Metallica. Isabell hade en ide om tre kronor på Metallicas bakdel och så fick det bli! tror att det blev rätt lyckat!

Vi var hemma och åt en liten lunch innan vi åkte till stallet igen för att rida. Vi red lite ute på vallen i alla gångarter och Othello blev ganska förvånad över Metallicas iver i galoppen. viste inte riktigt om han skulle ladda på eller bara rulla i galopp:) kul att galoppera lite annat än på ridbanan tyckte han. Sedan fortsatte vi med lite travbommar på ridbanan och hoppade några språng på de hinder som stod där. Bella hoppade mest. jag tog bara två språng med Othello som inte har den bästa konditionen!
bella och metallica I slutet fick isabell rida på Othello. hon red i skritt trav och galopp. Det hade Othello inget emot! Sedan blev det dags för lite pumpaurgrävande:) Isabell jag och Emeline gjorde varsin, så nu har jag en glad pumpa på trappan! Isabell åkte hem med Metallica tidigare i kväll!
  • 4 visningar

Gillar