Isabell

Syrran var hos mig och red i dag mitt på dagen. Både hon och Lady såg så fina ut! (de passar i rosa båda två) Jag tjuv-rider lite i syrrans fina schabrak i bland. Just i dag verkade det lite passande att använda det. Själv red jag på Kovo lullade mest runt lite i alla gångarterna.

Meningen var att Emil skulle fixa syrrans bil....hon fick ta min bil istället. Hon får hämta sin bil i morgon om den hinner att bli klar. Han har tillbringat två dagar i verkstaden nu eftersom han håller på med sin mammas bil samtidigt.

Det var både spännande att se någon annan rida hästen jag själv oftast rider, samtidigt som jag inte riktigt fattat hur fin hon faktiskt är att titta på. Det motiverar mig själv till att utvecklas vidare tillsammans. Det har stått stilla ett tag nu.... Vilket det lär göra en längre tid, vi har ju precis tagit oss dit vi är nu! Hjälp vad träningssugen jag blev.

Isabell fick även nytta av sin sadel. Jag har inte använt den på ett år skulle jag tro. Den hänger i stallet och används när hon kommer och rider för det mesta. Jag rider ju i Emils sadlar nu för tiden. Efter ca 40 minuter begav vi oss hemåt igen. Det var ca ett år sedan som vi red tillsammans kom vi fram till. Jag var ju inte hemma på hela sommaren så då blev det inte av!

​Härligt med ridning när man kan träffas samtidigt, det blir sport men inte på allvar! 

  • 64 visningar

Gillar

Kommentarer