Invasion 🩅

Rekordvarmt i dag ocksÄ. Det stod 38 grader pÄ bilen nÀr jag startade den mitt pÄ dagen. 30 i skuggan och 32 nÀr jag körde. PÄ jobbet vet man inte om man ska vara ute eller inne...

NÀr jag kom hem frÄn jobbet Ät jag glass för att kyla ner HjÀrnkontoret! Sedan tog jag in hÀstarna som blev glada av att fÄ stÄ inne nÄgra timmar. De slapp undan bÄde solen och flugorna. HÀstarna kom ut i hagen igen kl 22. Lady ville nÀstan stÄ kvar inne!

Jag red lady och Ares vid Ätta tiden. Ares gick lite lÀtt i alla gÄngarter och kÀndes som vanligt. Trotts att han fÄtt ett nytt sÄr pÄ ena frambenet. Lady fick ett kortare dressyrpass pÄ ca 30 min. Hon kÀndes riktigt fin i traven och jag gjorde nÄgra riktigt bra skÀnkelvikningar. Det vill ju till att jag kommer in i den bra frÄn början. Jag har jobbat med det pÄ trÀningarna i vÄras. I dag la jag travbommar pÄ medellinjen, vilket blev en super bra ingÄng till skÀnkelvikningen. Ska jobba med det lite nÀsta pass ocksÄ tÀnkte jag. Sedan mÄste jag börja trÀna smÄ halvbÄgar i förvÀnd galopp. Det bör inte vara nÄgon svÄrighet. Jag ska bara finslipa rörelsen för att fÄ sÄ bra betyg av domaren som möjligt.

Vi har invasion av kajor hĂ€r. Jag kollade balarna i kvĂ€ll och de har börjat picka hĂ„ll i dem đŸ’©suck. SĂ„ i morgon ska jag ut och tejpa balar.

Lite bilder frÄn dagen!

  • 146 visningar

Gillar